Menu 


Team Troell

Från vänster, Mahnaz, Maria, Frida, Carina.

 

Tandläkare Frida Troell

Jag tog tandläkarexamen i Malmö 2011. Har arbetat både inom Folktandvården och privat verksamhet sedan dess. Jag bor på Råå med min man och mina två små barn födda -18,-19. På fritiden renoverar jag gärna vårt gamla 50-tals hus och umgås med familjen.

För mig är det väldigt viktigt att du som patient skall känna dig trygg när du besöker oss, samt att du alltid skall vara i centrum. Jag strävar efter att alltid erbjuda vård med högsta kvalitet!

 

Maria, Tandhygienist

Gick ut tandhygienistutbildningen 1996. Innan dess arbetade jag som undersköterska. Har arbetat som tandhygienist sedan jag blev färdig. Började hos S.t Jörgen-Tandläkarna 2004.
Är gift och har två barn födda 1998 och 2001. På fritiden är jag sysselsatt med barnens aktiviteter och försöker ta mig tid till egen träning i form av jogging och spinning på Filborna arena.

 

Carina, Tandsköterska

Jag arbetade i många år som undersköterska men omskolade mig till tandsköterska 2007 och har arbetat hos S:t Jörgen-Tandläkarna sedan april 2008. Jag bor i Allerum och har familj med två barn. På fritiden är jag ute i naturen, tränar på Filborna Arena och älskar att resa.

 

Mahnaz, Tandsköterska

Utbildade mig som tandsköterska 2007 i Östersund. Började arbeta hos S:t Jörgen-Tandläkarna våren 2019. Jag är gift och har två vuxna barn. Älskar att promenera och laga mat.