Team Bladh Nilsson

Caroline

Caroline Bladh Nilsson

Tandläkare

Jag utexaminerades från tandläkarhögskolan i Malmö 1995. Därefter gjorde jag min AT-tjänst under ett år fördelat på folktandvården i Klippan och Ängelholm. Jag sökte mig tidigt till privat verksamhet och började i april 1996 hos Sundstandläkarna. Hos dem hyrde jag in mig och arbetade som assistenttandläkare fram till 2003 då det blev dags att tillsammans med min kollega starta en egen privatpraktik. Jag älskar jobbet som tandläkare och mötet med så många olika människor. För mig är det viktigt att utvecklas och jag går därför en hel del kurser både med kollegor och med min personal. Har under några års tid nu ingått i Nobel Biocare´s Esthetic Group Norden för vidare utveckling inom estetik. Jag är numera ansluten till SACD som är en intresse- och utbildningsorganisation för estetisk tandvård.

Jag bor i Helsingborg och har två vuxna barn. Ett stort intresse är friskvård och att få röra på mig så mycket som möjligt med bla löpning.

Maria

Maria

Tandhygienist

Gick ut tandhygienistutbildningen 1996. Innan dess arbetade jag som undersköterska. Har arbetat som tandhygienist sedan jag blev färdig. Började hos S.t Jörgen-Tandläkarna 2004.
Är gift och har två barn födda 1998 och 2001. På fritiden är jag sysselsatt med barnens aktiviteter och försöker ta mig tid till egen träning i form av jogging och spinning på Filborna arena.

Camilla

Camilla

Tandsköterska

Jag gick ut min tandsköterskeutbildning i Kristianstad 1992. Har arbetat som sköterska sedan dess förutom en kortare tid inom vården. Började hos Caroline i december 2016.

På fritiden älskar jag att vara ute i naturen med vår hund och försöker hålla mig i form med olika träningspass på Filborna Arena.

Shpresa

Shpresa

Tandsköterska

Jag har jobbat som tandsköterska sen 2009. Min tandsköterskeutbildning utförde jag på yrkeshögskolan i Helsingborg. Jag trivs bra med mitt yrkesval och arbetsplats eftersom det innebär väldigt varierade arbetsuppgifter och väldigt trevliga kollegor.