Team Troell

Frida

Frida Troell

Tandläkare

Jag tog tandläkarexamen i Malmö 2011. Har arbetat både inom Folktandvården och privat verksamhet sedan dess. Jag bor på Råå med min man och våra två barn födda -18,-19. På fritiden renoverar jag gärna vårt gamla 50-tals hus och umgås med familjen.

Min ambition är att leverera högkvalitativ modern tandvård till Dig utefter Dina behov, och att Du som patient skall känna Dig trygg och vara involverad i vården.

Jag arbetar med välkända väldokumenterade företag som levererar Implantat och osynlig avtagbar tandställning, såsom Straumann, Nobel Biocare, Invisalign och Clear Correct. Jag har ett nära långvarigt samarbete med Teknodont (tandtekniker) som ligger i samma hus som kliniken, där tillverkas kronor, broar, bettskenor, proteser och vid behov kommer de enkelt upp på kliniken – så att det blir bästa möjliga resultat för Dig!

Vi har en intraoral scanner på kliniken och vi använder smärtfri bedövning med the Wand.

Maria

Maria

Tandhygienist

Gick ut tandhygienistutbildningen 1996. Innan dess arbetade jag som undersköterska. Har arbetat som tandhygienist sedan jag blev färdig. Började hos S.t Jörgen-Tandläkarna 2004.
Är gift och har två barn födda 1998 och 2001. På fritiden är jag sysselsatt med barnens aktiviteter och försöker ta mig tid till egen träning i form av jogging och spinning på Filborna arena.

Carina

Carina

Tandsköterska

Jag arbetade i många år som undersköterska men omskolade mig till tandsköterska 2007 och har arbetat hos S:t Jörgen-Tandläkarna sedan april 2008. Jag bor i Allerum och har familj med två barn. På fritiden är jag ute i naturen, tränar på Filborna Arena och älskar att resa.

Mahnaz

Mahnaz

Tandsköterska

Utbildade mig som tandsköterska 2007 i Östersund. Började arbeta hos S:t Jörgen-Tandläkarna våren 2019. Jag är gift och har två vuxna barn. Älskar att promenera och laga mat.